null
Hvad koster Erhvervsrengøring?

Priserne ligger fra 10 kr. pr. m2 og opefter, for daglig erhvervsrengøring, afhængig af størrelse og indretning af din Virksomhed.

Hvad skal man gøre sig klart før man vælger en leverandør?

Det er vigtig at vælge en seriøs og professionel leverandør, da det jo er en tillidssag at udlevere nøgler og alarmkoder.

Det er endvidere også vigtigt at din leverandør driver en seriøs forretning hvor der afregnes skat og moms, samt lønninger efter overenskomsten. I modsat fald skal du sikkert igennem møllen igen, med at indhente nye tilbud. Og i værste fald skal du skifte alle systemlåse i din virksomhed og alarmkoder hvis din leverandør pludselig er gået konkurs. Du kan se i CVR.DK om leverandørens Virksomhed er aktiv.

Hvad er dit behov?

Hvilket behov har du for nuværende?, og hvilket behov har du på sigt?
Det er en fordel at din leverandør kan opfylde alle dine behov.

Ønsker du hjælp?

Vi tilbyder gratis at udarbejde en rapport hvori du får eksempler på ydelser af høj kvalitet, men rationaliseret således at prisen er attraktiv.

Vi vil med glæde hjælpe dig til at identificere dit behov for service og beregne den mest attraktive pris. Det koster dig intet og du forpligtiger dig ikke til noget som helst.

Du kan bruge rapporten fra os til at indhente andre tilbud, hvor du helt enkelt og specifikt kan definere omfanget af opgaven, baseret på rapporten.

Det sparer dig for tid og ulejlighed for lange møder med andre leverandører.

 

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig: